Indoor

  1. Home
  2. Indoor

Materiaal

Prijs

MAAK HET VERSCHIL MET INDOOR HORECA MEUBILAIR

Als groothandel in horecameubelen bieden wij u het volgende op het gebied van indoor horeca meubilair zoals: horecatafels, horecastoelen, parasols, barkrukken, loungebanken, tafelonderstellen en verlichting. Hierbij is het stijlvol aankleden van uw restaurant, café, bar, hotel of terras enorm belangrijk. Daar is een goede leverancier voor nodig! Onze horeca meubelen zijn in verschillende materialen en kleuren te bestellen. Zo koopt u gemakkelijk en snel meubelen van aluminium, rotan, hout, steigerhout. Ook kunt u kiezen uit combinaties van aluminium met hout en nog veel meer. Bij het inrichten van uw horecagelegenheid is het belangrijk om rekening te houden met:

  • De uitstraling van het horeca meubilair;
  • De sfeer van het meubilair;
  • Een algehele goede ambiance;
  • Een toevoeging van enkele verrassende elementen.

Daarom heeft Horeca Meubilair BE een zeer ruim assortiment, zodat u met uw interieur het verschil kunt maken!

LAAT UW HORECA INRICHTEN DOOR HORECA MEUBILAIR BE

Het kan nog een hele uitdaging zijn om uw indoor horeca meubilair goed op elkaar af te stemmen. Als horeca meubelgroothandel helpen we u graag verder. Onze horeca meubelen zijn van professionele kwaliteit, stijlvol en voordelig. Bovendien hebben wij jarenlange ervaring met de inrichting van restaurants, cafés en hotels, kantines. Bekijk onze uitgebreide collectie horeca terrasmeubilair en ontdek welke horeca meubelen het beste bij u passen.

VRAGEN OF MEER INFORMATIE? ONZE ADVISEURS HELPEN U!

Kiest u voor Horeca Meubilair BE (onderdeel van OkidoBV)? Dan bent u qua stijl, comfort, kwaliteit én voordeel op de juiste plek! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0513 418 882 (elke dag van 9.00 – 17.00 uur), of via het contactformulier.