Bartafels

  1. Home
  2. Indoor
  3. Bartafels

Materiaal

Prijs

BARTAFELS VAN HORECA KWALITEIT

Een mooi en sfeervol interieur is allesbepalend voor een goede eerste indruk van uw horecazaak. Of u nu op zoek bent naar een bartafel om uw huidige interieur uit te breiden, of omdat u een compleet nieuw interieur wilt samenstellen. Wij bieden uitsluitend horecameubelen van professionele kwaliteit aan tegen een bodemprijs. De meeste bartafels zijn uit voorraad leverbaar, zodat u uw meubelen snel in huis heeft.

HORECA BARTAFELS ASSORTIMENT

Of u het nu pokerbars, statafels of bartafels noemt: Horeca Meubilair BE heeft een ruim assortiment! Wij vinden het belangrijk om aan ieders wensen te kunnen voldoen. Daarom bieden wij bartafels en krukken aan in verschillende stijlen, kleuren, maten en meer! Naast hoge tafels hebben wij ook soortgelijke eettafels in ons assortiment die eindeloos met elkaar te combineren zijn.

HORECA MEUBELEN GROOTHANDEL

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, telefoon of e-mail óf bezoek onze showroom. Onze adviseurs staan ​​klaar om met u mee te denken. Wij inspireren u graag om het maximale uit het interieur van uw etablissement te halen.

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!