Barkrukken

  1. Home
  2. Indoor
  3. Barkrukken

Gebruik of toepassing

Materiaal

Prijs

HORECA BARKRUKKEN ASSORTIMENT

Barkrukken staan ​​prachtig aan hoge tafels of aan de bar van een restaurant. Ze zijn onmisbaar onder de bar van cafés en zorgen bovendien dat er een gezellige sfeer hangt in uw restaurant of café. Afhankelijk van de stijl die u al in uw horeca-interieur hebt doorgevoerd, kunt u op zoek gaan naar krukken die daarbij passen. Horeca Meubilair BE heeft een ruime keuze aan bartafels, barkrukken en barstoelen van professionele horeca kwaliteit. Simpele krukken, luxe gestoffeerde barstoelen en houten bruin-café barkrukken. Van caféstijl tot lounge, van klassiek thonet tot trendy modern. Bij okido betaalt u nooit te veel: wij werken tegen absolute bodemprijzen!

KEUZE VAN MATERIALEN, AFWERKING EN BEKLEDING

Barkrukken kunnen gestoffeerd worden in honderden verschillende kleuren, prints en materialen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om uw barkruk geheel naar uw wensen samen te stellen. Zo passen ze perfect binnen het interieur en de toepassing die u voor ogen heeft!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, telefoon of e-mail. U kunt ook onze showroom in Heerenveen bezoeken. Onze adviseurs staan ​​klaar om met u mee te denken.

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!