Terrastafel onderstellen

  1. Home
  2. Outdoor
  3. Terrastafel onderstellen

Materiaal

Prijs

TERRASTAFEL ONDERSTELLEN VOOR EEN ZORGVRIJ TERRAS

Op zoek naar een onderstel voor een terrastafel? Wij hebben een zeer ruim assortiment aan tafelonderstellen. Stevige terrastafelonderstellen van aluminium, staal, RVS of gegoten aluminium. Horeca Meublilair BE, onderdeel van Okido Horeca en Projectinrichting heeft voor ieder wat wils. In vele maten en met of zonder vouwfunctie. De onderstellen van de terrastafels combineren prachtig met de onderhoudsarme tafelbladen. Bovendien zijn onze producten op voorraad, zodat u nooit lang hoeft te wachten.

WELKE TYPE TERRASTAFEL ONDERSTEL HEEFT U NODIG?

Ook het aantal tenen dat een onderstel heeft, speelt een belangrijke rol. Onderstellen met 3 tenen kunnen – in vergelijking met 4-teens onderstellen – kleine hoogteverschillen in de ondergrond eenvoudig opvangen. Daar staat weer tegenover dat onderstellen met vier tenen grotere tafelbladen aankunnen.

Ook de onderstellen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, vormen en maten. Tafelpoten van bijvoorbeeld aluminium of roestvrij staal (RVS) zijn weerbestendig en licht, maar kunnen ook wat minder stabiel zijn – zeker als het oppervlak niet vlak is. Een onderstel zoals de Steady base kan uitkomst bieden; licht, stevig (RVS) en dankzij het gepatenteerde ontwerp altijd stabiel op een niet-vlakke ondergrond met ongelijkheden tot 2,5 cm. Het juiste bevestigingsmateriaal wordt standaard meegeleverd.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP!

Bij het kiezen van een tafelonderstel moeten daarom een ​​aantal belangrijke overwegingen worden gemaakt. Daarbij spelen natuurlijk niet alleen praktische zaken een rol. Een onderstel moet immers ook qua uitstraling passen bij uw bedrijf. U wilt er zeker van zijn dat u het juiste tafelonderstel kiest voor uw horecazaak. Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier, telefoon of email óf kom langs in onze showroom. Onze adviseurs staan klaar om met u mee te denken.

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!