Verlichting

  1. Home
  2. Indoor
  3. Verlichting

Prijs

Horeca verlichting

Het realiseren van sfeervolle verlichting voor uw horeca interieur is geen kwestie van “even” enkele lampen kopen en ophangen.
De verlichting moet een eenheid zijn met het interieur van uw café, restaurant, hotel of verenigingsgebouw. Het licht zelf is absoluut (mede)bepalend voor de eerste indruk die gasten van uw bedrijf krijgen.

EEN GREEP UIT ONZE HORECA VERLICHTING

U kunt bij ons terecht voor hanglampen, cafélampen, kroonluchters, stamtafellampen en wandlampen in verschillende kleuren en stijlen. Als u een horecazaak heeft in een industriële stijl, dan passen onze metalen horeca lampen hier prachtig bij.

Maar ook voor andere stijlen zit u gegarandeerd goed bij Horeca Meubilair BE. Heeft u een moderne of bohemian inrichting? Dan kunt u voor een stijlvolle witte horeca lamp kiezen of een simpele ‘lightbulb’-lamp. Ook als u een andere stijl heeft passen deze lampen perfect in elk interieur. Uiteraard kunt u ook voor chique zwart gaan.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP!

Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier, telefoon of email óf kom langs in onze showroom. Onze adviseurs staan klaar om met u mee te denken.