Terras tafelbladen

  1. Home
  2. Outdoor
  3. Terras tafelbladen

Materiaal

Prijs

Terras tafelbladen: teakhout, Inox of Werzalit?

Zon, regen, as, zuur en vet, buiten tafelbladen in de horeca krijgen nogal wat te verduren. In de lente en in de zomer lopen de terrassen vol met vrolijke mensen die graag een verkoelend drankje drinken op uw terras. Ons assortiment horeca terras tafelbladen bestaat uit verschillende kleuren, modellen en materialen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit tafelbladen van Teakhout, Inox en Topalit. De tafelbladen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en afmetingen. Je kunt dus kiezen voor de beste stijl die past bij de rest van je terrasmeubilair.

Tafelbladen van Topalit zijn vrijwel ongevoelig voor mechanische, thermische en chemische invloeden. Het gladde, gesloten oppervlak van Topalit tafelbladen is gemakkelijk te reinigen en voldoet aan de hygiënische eisen in de professionele gastronomie.

Als u liever een tafelblad van natuurlijk materiaal wilt, kiest u voor een houten tafelblad voor buiten van onbehandeld teakhout. Prachtig en sfeervol in al zijn eenvoud. Sterk in gebruik. Bovendien zijn de tafelbladen makkelijk te onderhouden. Zo kunt u een lange tijd genieten van uw meubilair.

Voor een moderne look op uw terras gaat u voor Inox. Ook Inox terras tafelbladen zijn zowel zeer hygiënisch als onderhoudsarm. Het leuke aan horeca terras tafelbladen is dat u ze los kunt kopen van de onderstellen van de terrastafels. Zo kunt u uw terras snel en eenvoudig voorzien van een nieuwe look, zonder onnodige kosten. Van rond en vierkant voor 2 personen tot rechthoekige tafelbladen voor 4 of meer personen. U vindt bij Horecameublilair.be gegarandeerd de tafelbladen die passen bij uw horecagelegenheid.

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!