Tafelbladen

  1. Home
  2. Indoor
  3. Tafelbladen

Prijs

Horeca Tafelbladen voor de Horeca

De Horeca Tafelbladen bestaan uit een spaanplaat met daarop een geperste kunststof toplaag. Ze zijn daarom alleen geschikt voor binnen gebruik. Het totaal is een ijzersterk blad dat goed scoort op hygiëne, kleur- en slijtvastheid. De horeca tafelbladen zijn eenvoudig te reinigen met een natte doek. Ons assortiment bestaat uit bladen in vele kleuren en decors, glad of met structuur.

IJzersterke en hygienische melamine tafelbladen

Benieuwd welke tafelbladen er bij uw horecagelegenheid passen? We hebben houten bladen en melamine bladen. De melamine bladen bestaan uit een spaanplaat met daarop een geperste kunststof toplaag. Melamine heeft verschillende voordelen:

  • Het blad is ijzersterk
  • De krasvrije en slijtvaste coating op een melamine tafelblad zorgt ervoor dat de kwaliteit veel beter is dan andere meubelen
  • De bladen hebben een dik oppervlak, waardoor vuil en bacteriën geen kans hebben om zich te nestelen en verspreiden
  • Het dikke oppervlak zorgt er ook voor dat het horeca tafelblad makkelijk schoon te maken zijn. Het enige wat u hoeft te doen is er een natte microvezeldoek overheen halen

Al deze voordelen zorgen ervoor dat melamine meubilair ideaal is voor drukke dagen in de horeca! Kies bijvoorbeeld uit een prachtige cognac kleur, een koele betonlook of een chique zwarte kleur.