Terrastafels

  1. Home
  2. Outdoor
  3. Terrastafels

Prijs

Horeca terrastafels

Wanneer u uw terras een nieuwe look wilt geven, spelen verschillende factoren een rol bij het kiezen van de juiste terrasmeubels. Heeft u een groot of klein terras, wat voor materialen zoekt u en ga zo maar door.

Horeca terrastafels van okido catering en projectinrichting voldoen aan alle gastronomische eisen: onderhoudsarm, hoge kwaliteit, stabiliteit, hygiënisch en nagenoeg ongevoelig voor weersinvloeden. Ons ruime assortiment terrastafels voor de horeca is verkrijgbaar in verschillende maten en met vele decors.

Zelfstabiliserende horeca terrastafels

U heeft een prachtig terras met mooie stoelen en tafels; alleen overal steken viltjes onder de tafels uit of de tafel wiebelt omdat de steldoppen verdwenen zijn. Een veelvoorkomend en herkenbaar probleem op elk terras. Als een van de weinige groothandels hebben we nu een zelfstabiliserende tafelonderstellen ook wel steady base genoemd. Het onderstel is geschikt voor buitengebruik. Door het speciale zelfstabiliserende mechanisme is dit onderstel ideaal voor elke ondergrond. De steady base is verkrijgbaar in de kleuren zilver en zwart.

Terrastafels in verschillende materialen

Een terrastafel voor het terras van uw horecagelegenheid moet aan een aantal eisen voldoen. Zo is het belangrijk dat ze bestand zijn tegen zon, regen, as, zuur, vet, krassen en meer.

Er is keuze uit meerdere materiaalsoorten, zoals werzalit (ook wel topalit genoemd), teakhout of inox.

  • Tafelbladen van werzalit zijn vrijwel ongevoelig voor mechanische, thermische en chemische invloeden. Het gladde, gesloten oppervlak van werzalit tafelbladen is gemakkelijk te reinigen en voldoen aan de hygiënische eisen in de professionele gastronomie.
  • Tafelbladen van inox zijn eigenlijk tafelbladen van rvs. Ook deze tafelbladen zijn sterk en ongevoelig voor bepaalde invloeden van buiten, en op een dergelijke manier behandeld dat er geen roest en/of corrosie optreedt. Onze inox terras tafelbladen zijn zowel zeer hygiënisch als onderhoudsarm.
  • De tafelbladen van teakhout zijn eveneens sterk en duurzaam. Teakhout bevat van nature meer olie waardoor het een geschikt materiaal is voor zowel buiten en binnen. Dus als u een natuurlijk materiaal wilt, kies dan voor een onbehandeld teakhouten blad. Mooi en sfeervol in al zijn eenvoud.

Stel u eigen terrastafel samen

In principe zijn al onze tafelbladen te combineren met onze tafelonderstellen. Natuurlijk past het een beter bij het ander, maar daar geven we u graag advies over!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, telefoon of email of kom langs in onze showroom waar u alle terrastafels voor uw horecagelegenheid kunt bekijken en testen. Zeker als u ook op zoek bent naar bijpassende terrasstoelen. Onze adviseurs staan ​​klaar om met u mee te denken.