Tafelonderstellen

Onderstellen voor uw tafels Stel zelf uw ideale tafel samen met onze tafelonderstellen van professionele kwaliteit. Kiest u voor gietijzer of voor een RVS tafelonderstel? Onze tafelonderstellen zijn zeer geschikt voor de horeca, maar bijvoorbeeld ook kantinetafels. De solide onderstellen combineren prachtig met onze grote collectie ‘Tafelbladen‘. NB: Alle onderstellen voor uw tafel worden geleverd met bijbehorend bevestigingsmateriaal. Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier, telefoon of email óf kom langs in onze showroom. Onze adviseurs staan klaar om met u mee te denken.

Onderstellen voor uw tafels

Stel zelf uw ideale tafel samen met onze tafelonderstellen van professionele kwaliteit. Kiest u voor gietijzer of voor een RVS tafelonderstel? Onze tafelonderstellen zijn zeer geschikt voor de horeca, maar bijvoorbeeld ook kantinetafels. De solide onderstellen combineren prachtig met onze grote collectie ‘Tafelbladen‘.

NB: Alle onderstellen voor uw tafel worden geleverd met bijbehorend bevestigingsmateriaal.

Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier, telefoon of email óf kom langs in onze showroom. Onze adviseurs staan klaar om met u mee te denken.