Outdoor

Een vol horecaterras met mooie terrasmeubelen Dit zou uw terras kunnen zijn, maar ook dat van uw buurman. Waardoor kiest een klant voor u? Die keuze wordt voor een groot deel bepaald door ambiance en sfeer. Een verzorgd, mooi aangekleed terras trekt nu eenmaal meer clientèle. Maak daarmee het verschil met uw buurman! Kies voor goed op elkaar afgestemd terrasmeubilair van horeca kwaliteit, met enkele verrassende elementen. Kies voor stijl én comfort. Kies voor kwaliteit én voordeel. Kies voor Okido Horeca- en Projectinrichting Winstverhogend horeca terrasmeubilair Okido Horeca- en Projectinrichting heeft jarenlange ervaring met het inrichten van horeca terrassen. Bekijk onze uitgebreide collectie terrasmeubilair voor de horeca. Naast terrasstoelen en terrastafels ook ruime keuze in outdoor barkrukken en bartafels, loungemeubelen en horecaparasols. Onze adviseurs helpen u graag om tot een winstverhogend geheel te komen, afgestemd op uw wensen en budget. Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier, telefoon of email óf kom langs in onze showroom. Onze adviseurs staan klaar om met u mee te denken.
uitverkocht
Barkruk Madrid voor gebruik outdoor


89,95

Barkruk Madrid

uitverkocht
terrasstoel Sanna


69,00

Terrasstoel Sanna

uitverkocht
HOOFDFOTO - Terrasstoel Barcelona
Barcelona close up 450x600 - Terrasstoel Barcelona


uitverkocht
Capri voorkant vrijstaand LOW - Terrasstoel Capri
Capri achterkant 400x600 - Terrasstoel Capri


37,50

Terrasstoel Capri

Een vol horecaterras met mooie terrasmeubelen

Dit zou uw terras kunnen zijn, maar ook dat van uw buurman. Waardoor kiest een klant voor u? Die keuze wordt voor een groot deel bepaald door ambiance en sfeer. Een verzorgd, mooi aangekleed terras trekt nu eenmaal meer clientèle. Maak daarmee het verschil met uw buurman! Kies voor goed op elkaar afgestemd terrasmeubilair van horeca kwaliteit, met enkele verrassende elementen. Kies voor stijl én comfort. Kies voor kwaliteit én voordeel. Kies voor Okido Horeca- en Projectinrichting

Winstverhogend horeca terrasmeubilair

Okido Horeca- en Projectinrichting heeft jarenlange ervaring met het inrichten van horeca terrassen. Bekijk onze uitgebreide collectie terrasmeubilair voor de horeca. Naast terrasstoelen en terrastafels ook ruime keuze in outdoor barkrukken en bartafels, loungemeubelen en horecaparasols. Onze adviseurs helpen u graag om tot een winstverhogend geheel te komen, afgestemd op uw wensen en budget.

Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier, telefoon of email óf kom langs in onze showroom. Onze adviseurs staan klaar om met u mee te denken.

You've switched the language and there are items in the cart. If you keep the Belgie language, the cart will be emptied and you will have to add the items again to the cart.